Forum Güncellemeleri

'GTA Forum Genel' forumunda root tarafından 26 Aralık 2023 tarihinde açılan konu

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.
  1. Herkese selamlar, bu konumuzda aktif olarak düzenlenen, geliştirilen yada eklenen güncellemeler hakkında detaylı bilgileri paylaşıyoruz olacağınız hepinize keyifli forumlar dilerim.
     
  2. Merhaba dostlar, forumumuza eğlenceli olabileceğini düşündüğüm yeni bir özellik ekledim. Toplamda 6 seviyeden oluşan aranma özelliğimiz artık kullanımda :) Örnek görseli aşağıya bırakıyorum.

    [​IMG]

    Forum içindeki aktivitelere göre her üyemizin aranma seviyesi artacaktır. Peki aranma seviyesi neye göre artacak?
    • 1. Seviye: Forumumuza yeni kayıt olan ve ilk mesajını yazan üyelerimizin aranma seviyesi 1 olur. Çaylak ödülünü kazanır.
    • 2. Seviye: Forumumuzda 100 mesaj sayısına ulaşan üyelerimizin aranma seviyesi 2 olur. Büyüyen Lider ödülünü kazanır.
    • 3. Seviye: Eklemiş olduğu dosyalardan veya mesajlardan toplamda 100 beğeni toplarsanız aranma seviyesi 3 olur. Çete Sorumlusu ödülünü kazanırsınız.
    • 4. Seviye: GTA Forum'da ki üyelik süreniz 365'den uzunsa aranma seviyeniz 4 olur. Old School ödülünü kazanırsınız.
    • 5. Seviye: Forumdaki mesaj sayınız 500'den fazla ve aldığınız beğeni sayısı 50'den fazlaysa aranma seviyeniz 5 olur. Aranan Lider ödülünü kazanırsınız.
    • 6. Seviye: Dosyalar bölümünde Mod, skin vb. 25 paylaşım yaptığınızda aranma seviyeniz 6 olur. El Patron ödülünü kazanırsınız.
    Ödül kazanımlarının herhangi bir hiyerarşik sıralaması yoktur. Tamamlanan her görev aranma seviyenizi 1 yıldız arttıracaktır.
     
  3. Merhaba herkese selamlar, Üyelik Tipleri ve Premium hesap yükseltme işlemi aktifleştirilmiştir. İlgili sayfadan detaylara ulaşabilirsiniz.
     
  4. Merhaba arkadaşlar. Forumumuzda yapılan güncelleme sonrasında yeni mesajlar bölümümüz sağ panelden ana sayfaya alınmıştır. Ayrıca mobil ve tablet kullanıcılarımız için duyarlı (responsive) tasarım tamamlanmıştır.

    [​IMG]

    Bu sayede güncel içerikleri daha belirgin hale getirmeyi hedefliyoruz, umarım hoşunuza gider. Daha detaylı akış için "Yeni Mesajlar" sayfasını inceleyebilirsiniz.
     
  5. Merhaba arkadaşlar, bugün itibari ile forum sunucumuz farklı bir lokasyona taşınmış olup kapasite ve bant genişliği yükseltilmiştir.
     
Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.