Tartışma: Tommy Vercetti Neden Yüzemiyor?

'GTA Vice City' forumunda GTA Vice City tarafından 20 Ocak 2024 tarihinde açılan konu

  1. Bunun bir hikayesi vardı fakat tam olarak hatırlamıyorum ama bir kaç sebebini biliyorum hikayesi vardı diye hatırlıyorum neyse fazla uzatmadan geçeyim. GTA Vice City'de kimse yüzemiyor fark ettiyseniz bunun sebebiyse (Miami) için geçerli bir durum normal olarak çünkü orada genellikle köpek balıkları vs. gerçek hayatta olmak üzere esinlenerek yapılmış yani oyuna bu yüzden böyle bir şey getirildiğini biliyorum yanlış bilmiyorsam.

    Çünkü; Miamideki kimse yüzemiyor onu bırak normal bir durum değil bence sadece Tommy Verceti yüzemeseydi başka bir hikayesi olurdu diye düşünüyorum. Sence köpek balığı olan bir yerde yüzmek ister miydin ben olsam şahsen istemezdim niye isteyeyim adamlar baya da güzel yapmış kendi görüş, açım ve düşüncem böyle.

    Gerçek nedenine gelecek olursak dönemin şartlarına göre Rockstar games yüzme mekaniğini oyun motoruna eklemek için yeterli zaman veya kaynağa sahip değildi. :D
     
  2. :gtavc:'deki baş karakterimiz yani "Tommy Vercetti" adlı karakterimiz neden yüzemez onun hakkında biraz bahsedeceğim, tabi bu bahsettiklerim alıntıdır kaynakçasını yani videosunu ekliyorum.



    Vice City'de hiç kimse denizde yüzemez, neden? Çünkü Vice City'deki denizlerde köpek balığı bulunuyor ve bu köpek balığı olduğu için hiç kimse yüzemiyor. Tommy de dahil. Ya siz yüzebili rmiydiniz köpek balığı olan bir denizde? Bu yüzden Vice City'de kimse yüzemiyor ve bu sebepten oyun motorundan yüzme sistemi kaldırılmıştır. Eğer yüzme sistemi olsaydı o köpek balığı olmazdı.